Sekiz Film prodüksiyon şirketinin alt kuruluşu olan film ekipmanları ve kamera kiralama şirketi ekipmanlazim.com, bağımsız sinemaya ve sinemacılara destek mahiyetinde sponsorluk yapacağını açıkladı.

Festivallere katılım sağlayarak jürinin belirleyeceği özel ödülü alması durumunda şirket olarak ödül alan genç yönetmenin yeni çalışmasında tam destek verme kararı aldı.

Şirket geçen yıllarda yapılmış toplamda 3 film festivaline sponsor olmuş ve ödüle layık görülmüş 3 film yönetmenine gerekli desteği vermişti.

Yapılan açıklamaya göre;

Şirketimizce böyle bir desteği devam edilebilir hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Her yıl ülkemizde çekilmek istenen projelerin maddi belirsizlik ve yeterli kaynak bulunamamasından şikayetçi yönetmen dostlarımıza çekecekleri filmlerde “Ücretsiz film ekipmanları” kiralaması yapacağız.

Ayrıca festivallere katılmadan önce film çekmek isteyen genç yönetmenlerin senaryolarını bizlere gönderip, ekibimizce değerlendirip uygun görülmesi dahilinde film öncesi “Ücretsiz film ekipmanları” kiralaması yapacağız. Desteklerimiz kapsamında 2016 yılı içerisinde planladığımız toplamda 100.000 TL (yüz bin lira) değerinde “Ücretsiz film ekipmanları” kiralaması desteğinde bulunacağız.

Festival yönetimlerinin bu destek çalışmamızda bizlere yer vermesini temenni ederiz. Bu güzel ve anlamlı çalışmanın tüm kamuoyuna duyurulmasında basın çalışmalarının yapılmasının yanı sıra bizlere destek olmak için mail veya telefon yoluyla iletişim kurabilirsiniz.

 

Sevgiyle esen kalınız.

Sait Ali Erişek / Yönetmen – Kurucu
Sekiz Film Prod. / Ekipmanalzim.com

Web: Ekipmanlazim.com