Taşpakon yıl sonu istişare toplantısı 24 Ekim 2015 tarihinde Radisson Blu Hotel İstanbul Asia’da Unilever Food Solutions sponsorluğunda gerçekleşecek.

“Birlikte Daha Güzel – Rota 81” temalı toplantı yurdun dört bir yanından gelecek üye 4 federasyon başkanı, 32 dernek başkanı ve konfederasyon üst yönetimi olarak tam kadro 37 kişilik bir katılım ile yapılacak. Toplantıda 2015 yılı içinde yapılan faaliyetlerin üzerinden geçilecek olup, yıl sonuna kadar yapılması planlanan faaliyetler hakkında görüşülecek. Toplantının temasından da anlaşıldığı üzere 81 il 81 dernek hedefi ile ilgili devam eden organize çalışmalar masaya yatırılacak.

2016 yılı içinde Taşpakon tarafından organize edilecek olan 6 yarışma ve 3 büyük Yöresel Lezzetler Buluşması ile ilgili faaliyet planının görüşülüp yönetim kurulunda karara bağlanacağı toplantıda en önemli konu T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanmış Eğitimde İş Birliği Protokolü nezdinde aşçılık ve pastacılık dallarında eğitim veren lise düzeyi okullar için devam eden çok önemli projenin hayata geçirilmesinde son imzaların atılması olduğu bildirildi.

Paylaş paylaş, merak etme 🙂