Dünyanın önde gelen beslenme şirketi Herbalife, Spor Toto Basketbol Ligi’nin Resmi Beslenme Sponsoru oldu.

Anlaşmanın 1 yıllık olduğu, memnun kalındığı takdirde devam edileceği öğrenildi.

Şimdi Herbalife’ın basın bültenini sizlerle paylaşıyoruz. İmza töreni sırasında kimin neler konuştuğunu okuyabilirsiniz.

Herbalife, Spor Toto Basketbol Ligi’nin Resmi Beslenme Sponsoru olmaktan ve Türk basketboluna destek vermekten gurur duyuyor! Herbalife, bu uzun soluklu sponsorluk yatırımıyla, basketbol dünyasına iyi beslenmenin faydalarını anlatarak Spor Toto Basketbol Ligi’nin vazgeçilmezlerinden biri olmayı hedefliyor.
Dünyanın önde gelen beslenme şirketi Herbalife, sporu ve sporcuyu desteklemeye devam ediyor. Dünyada Cristiano Ronaldo, LA Galaxy gibi 190’dan fazla dünya çapında sporcu, takım ve etkinliğin sponsorluğunu yapan Herbalife, son olarak Türkiye’de Spor Toto Basketbol Ligi’nin beslenme sponsorluğunu üstlendi. Herbalife’ın Spor Toto Basketbol Ligi Sponsorluğu imza toplantısına Herbalife Türkiye Genel Müdürü Ozan Özsavaşcı, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, Spor Toto Basketbol Ligi Direktörü Samer Şenbayrakve TBF’nin stratejik ortağı Infront Sports&Media Türkiye Genel Müdürü Ender Uslu katıldı.
Hem Türkiye’de hem dünyada sporu ve sporcuyu desteklediklerinin altını çizen Herbalife Türkiye Genel Müdürü Ozan Özsavaşcı; “Spor Toto Basketbol Ligi son derece profesyonelce yönetilen bir lig ve Avrupa’nın en önemli ligi olma yolunda da emin adımlarla ilerliyor. Böylesi güçlü bir ligin Resmi Beslenme Sponsoru olmaktan son derece mutluyuz. Sponsorluk yatırımımızın 3 yıllık uzun soluklu bir işbirliği olmasını hedefliyoruz. “Basketbol Heyecanı Herbalife’dan Besleniyor!” sloganı ile başladığımız bu yolculuğun, hem Herbalife markasına hem de Türkiye Basketbol Federasyonu’na karşılıklı önemli faydalar getirecek bir işbirliği olmasını hedefliyoruz. Spor Toto Basketbol Ligi’nin başarılı oyuncularını, sporcu beslenmesi konusunda uzman Herbalife ürünleriyle tanıştıracağız. Biz, üyelerimiz ve çalışanlarımız ile birlikte Herbalife Türkiye Ailesi olarak Türk basketboluna katkı sağlama fırsatı bulmuş olmaktan dolayı son derece heyecanlıyız. Tarihi bir sezonu geride bırakan Spor Toto Basketbol Ligi’nin, 2015-2016 sezonunda da büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum.” dedi.
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay; “Dünyanın önde gelen beslenme markalarından Herbalife’ın, 2015-2016 sezonundan itibaren Spor Toto Basketbol Ligi’nin sponsorları arasında yer almasından büyük bir mutluluk duyuyoruz. Türkiye Basketbol Ligi, Avrupa’nın en iyi ligi; bunu artık Avrupa’daki diğer menajerler, antrenörler ve oyuncular da söylüyorlar. Böylesi bir ligin parçası ve destekçisi olan Herbalife ve tüm lig sponsorlarımızla birlikte bunu daha da pekiştireceğimizeinanıyorum. Şimdiden tüm basketbol takipçileri ile bu sezonun da büyük heyecanlara ve keyifli çekişmelere sahne olacağının müjdesini de paylaşmak isterim.” dedi.
Spor Toto Basketbol Ligi Direktörü Direktörü Samer Şenbayrak ise, efsaneler yükseliyor sloganıyla yola çıktıkları unutulmayacak bir sezonu geride bıraktıktan sonra yeni sezonun Spor Toto Basketbol Ligi’nin 50. Yılı olarak ön plana çıktığını ve basketbolumuzun ilerlemesinde sponsorların çok büyük katkısının olduğunu vurgulayarak, “Bugün, sponsorların da desteğiyle basketbol, çok daha iyi noktalara geldi. Herbalife’a Spor Toto Basketbol Ligi’ne katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Türkiye’de basketbolun altın çağını yaşamaya devam etmesi için sektörünün lideri olan sponsorlar ile Spor Toto Basketbol Ligi arasında güçlü işbirlikleri kurmaya veyeniliklere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.
Infront Sports&Media Türkiye Genel Müdürü Ender Uslu ise “Vizyoner bir medya anlaşmasıyla önümüzdeki 3 sene boyunca Spor Toto Basketbol Ligimiz Digiturk ile birlikte NTVSpor’dan canlı olarak yayınlanıyor olacak. Her hafta daha çok maçımızı TV’den kaliteli canlı yayınlarla daha fazla izleyiciye ulaştırabileceğimiz için mutluyuz. Aynı zamanda Infront’un küresel iletişim ağı ile 13 ülkede TV’de yayınlanmaya başlayan ligimize dünyaca ünlü beslenme markası Herbalife’ın da katılmasıyla birlikte güçlü sponsorlarlarımızla ligimizin, takımlarımızın ve oyuncularımızın yani tüm paydaşlarımızın kazanacak.” dedi.
Herbalife’ın bu sponsorluğunu sevdiyseniz paylaşabilirsiniz. 🙂