1907 Fenerbahçe Espor League Of Legends, FIFA ve Wolfteam takımlarının sponsoru FOX, geçtiğimiz günlerde League Of Legends takımının oyun evini gezdi.

1907 Fenerbahçe oyuncularının Gaming House’ta bir günü nasıl geçiyor? 1907 Fenerbahçe Gaming House ziyaretimizde tüm takımla birlikte kahvaltı ettiler, oyun odasını incelediler ve oyunculara sorular yönelttiler.

Ziyaret sırasında başta Takım Kaptanı Berke “Thaldri” Demir olmak üzere League Of Legends takımı oyuncularıyla keyifli röportajlara imza atan, 1907 Fenerbahçe Espor League Of Legends takımının destekçisi FOX, vaktinin büyük çoğunluğunu online gaming ile geçiren gençlere FOXGaming yayın platformuyla ulaşmayı hedefliyor. Gaming ile ilgilenen gençlerle kendi izleyici kitlesini buluşturmayı hedefleyen FOX, FOXGaming paltformunda 360 projeler de üretmeye devam edecek.

Dünyayı kasıp kavuran espor furyasına 1907 Fenerbahçe ile ilk adımını atan FOX, bir yayın platformu olan FOXGaming YouTube kanalı ile eğlenceli ve doyurucu birçok dijital içerik formatıyla beraber canlı yayın, özel backstage videoları ve çok daha fazlasını sunmaya devam edecek.