MAG tarafından her sene geleneksel olarak düzenlenen Ankara’nın ilk konsept balosu ‘MAGical NightFIAT Türkiye ana sponsorluğunda Bilkent Otel‘de gerçekleşti.

Ünlü radyo programcısı Serkan Kızılbayır ve Özgür Aksuna‘nın sunumlarıyla başlayan özel davet hazırlanan video maping şovlarıyla devam etti. MAG Medya Genel Yayın Yönetmeni davetlilere bu güzel organizasyonda kendilerine eşlik ettiği için teşekkür etti.

MAG Medya Kurucusu Can Çavuşoğlu ise; gelenekselleşen MAGical Night balosu ile ilgili şunları söyledi; “15 yıldır sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. MAG Medya ailesi olarak MAG PR, MAG Dijital ile derginin yanı sıra birçok alanda faaliyet göstererek Ankara’ya sihirli bir gece kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Aylar süren hazırlık süresince bizimle birlikte aynı heyecanı paylaşan siz değerli konuklarımız ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. Bu özel gecede bizleri yalnız bırakmayan  Demet Şener ve  Metin Hara‘ya da ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Fiat ana sponsorluğunda düzenlenen özel gecede özel isimlere plaketleri takdim edildi. Fiat adına plaketi Fiat Bölge Müdürü Gürhan Paşolar aldı. Geceye destek veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Q Home Kurucu Ortağı Şehnaz Maden, Anadolu Efes Türkiye Horeca Müdürü Timur Tunç ve Loreal Türkiye Perakende Müdürü Nilgün Tonta‘ya plaketleri takdim edildi.

Magical Night için özel olarak gelen ünlü isimler sihirli gecede dikkat çektiler. Model ve sunucu Demet Şener, yazar Metin Hara, fotoğrafçı Nihat Odabaşı, dünyaca ünlü tenör Murat Karahan gibi birbirinden ünlü ve sevilen isimler de geceye katılımları ile renk kattı.

Ankara Orkestrası’nın sahne aldığı baloda, ünlü prodüktör Ozan Doğulu‘nun, özel olarak hazırladığı playlist‘le konuklara eğlenceli dakikalar yaşattı. Doğulu, Ankara‘da bu tarz şık bir organizasyonda ilk kez sahne aldığını dile getirdi. 1500 kişiyi geçen davetlisiyle Ankara’nın smokin ve uzun elbise dress kodu ile dikkat çeken MAGical Night Balosu, ünlü tasarımcıların ellerinden çıkan elbiselerin ve smokinlerin yarışıyla da yıla damga vurdu.

 

Bu haberi paylaşmak ister misiniz? 🙂