Spor Toto 3. Lig 1. Grup‘ta bulunan 24 Erzincanspor, 2016-2017 sezonunda “Anagold 24 Erzincanspor” ismi ile mücadele edecek. Anlaşma 3 yıllık 9 milyon TL. Bu rakam 3. lig takımları arasında bugüne kadar alınan en yüksek sponsorluk bedeli.

Erzincanspor ile Anagold firması arasında isim sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş başkanlığında valilikte düzenlenen imza töreni sonrası yapılan açıklamada, anlaşma gereği 24 Erzincanspor’un 3 yıllığına toplam 9 milyon lira gelir elde edeceği bildirildi.

Vali Arslantaş, Anagold 24 Erzincanspor isminin iki tarafa hayırlı olması temennisinde bulunarak, 2016-2017 sezonunda takıma başarılar diledi.

Takımdaki maddi sıkıntılar yaşandığını ve böyle bir yol bulunduğunu belirten Arslantaş, “Anagold firması ile görüşmeler yaptık. Bu görüşmelerimizin tamamı Başbakanımızın bilgisi dahilinde yapıldı. Geldiğimiz noktada kulübümüzün ismi ‘Anagold 24 Erzincanspor’ olarak değiştirildi. İsim hakkı karşılığında Anagold firması 3 yıl için toplamda 9 milyon lira ödeme yapacak.” diye konuştu.

Anagold Madencilik Anonim Şirketi Dış İlişkiler Müdürü Melik Zafer Yıldız da Anagold olarak Erzincan’ın sosyal ve kültürel alanda gelişmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.

Sporun da bu alanda çok önemli olduğunu belirten Yıldız, “Erzincanspor’un bir tarihi var, inşallah bu destekler ile daha iyi yerlere geleceklerine inanıyoruz. Mutluyuz gururluyuz.” dedi.

Anagold 24 Erzincanspor Kulüp Başkanı Ahmet Tanoğlu da kendilerinin bu destek sayesinde bir üst lige çıkmanın hesabını yapacaklarını kaydetti.

 

Bu haberi sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilir misiniz?