Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın, Yapı Kredi Crystal kart ana sponsorluğunda 28 ve 29 Mayıs tarihlerinde Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleştireceği TOG BAZAR, bu sene de TOG’un faaliyetlerini  desteklemek, tanıtmak ve kamuoyu oluşturmak amacıyla  birçok seçkin tasarım markasının katılımıyla düzenleniyor.

Gençlerin toplumsal duyarlılık için harekete geçmelerine yetişkinlerin de destek olması konusunda farkındalık yaratma hedefiyle hayata geçirilen  TOG  BAZAR ,Geçtiğimiz yıl 3.000’i aşkın ziyaretçinin ve 170 firmanın katılımıyla gerçekleşti. TOG BAZAR’da toplanan bağışlar ile 5.244 gencin sosyal sorumluluk eğitimlerine katılımı desteklendi.

2005 yılından bugüne kadar TOG BAZAR’dan elde edilen bağışlarla 38.295 gencin sosyal sorumluluk eğitimi alması ve Toplum Gönüllüsü gençlerin sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmesi sağlandı.

TOG BAZAR 2018’de Selma by Pınar Altuğ, Siren Ertan ISTANBUL, Aylin Tahincioğlu’nun markası MER’S, Şebnem Çapa’nın kurucusu olduğu Chez-Bo, Eda Kosif ve Aslı Şen’in ortaklığında kurulan Loox ve Aslı Şen’in kurmuş olduğu Ashley Joy’un yanı sıra birçok ünlü marka TOG destekçileriyle buluşacak.

 

Bu haberi paylaşmak ister misiniz? 🙂