Hepsiburada’nın ana sponsorluğunu üstlendiği MomTalks 2018  ilham dolu içeriğiyle, birbirinden değerli uzmanları eğitici bir platformda annelerle buluşturdu.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Türkiye’nin en kapsamlı anne-uzman buluşma platformu MomTalks, annelerin geleceği şekillendirmedeki önemini eğitici bir platformda vurgulamayı, anneliğin eğitimdeki kritik önemi konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlıyor. Grand Pera’da gerçekleştirilen MomTalks 2018’nin ana sponsorluğunu, Türkiye’de e-ticaretin lider platformu olmanın yanında kadınlara yönelik ürün çeşitliliği, bilgilendirici ve destekleyici faaliyetleriyle tanınan Hepsiburada üstlendi.

Annelik sürecinin her aşamasında kadınların hem geniş ürün çeşitliliğiyle hem de ihtiyaç duydukları bilgilere ulaşabilecekleri dev bir platform olarak hayatlarını kolaylaştıran Hepsiburada’nın ana sponsorluğunu üstlendiği MomTalks 2018’de dört farklı panelde toplam 15 konuşmacı ve marka temsilcisi yer aldı.

Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Mutlu Erturan anneleri bilgilendiren ve destekleyen etkinlik MomTalks 2018’in bir parçası olmaktan gurur duyduklarını belirtti.

Günün son paneli ise Manibux sponsorluğunda düzenlenen gazeteci yazar Nora Romi’nin yaptığı Dijital Anneler idi. Influencer Merve Öztürk, Bebek Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hande Yuvakuran, Manibux Kurucusu Canan Bayrak ve Merak Eden anne Burcu Birben’in katıldığı panelde kadınların dijital varoluşu ve dünyadaki etkileri konuşuldu. Canan Bayrak nasıl girişimci olunabileceğine dair bilgiler verirken sosyal medyada annelik en ilgi çekici bölüm oldu. Influencerların çalışma sistemi, marka ortaklıkları ve onlara yapılan tepkiler, eleştiriler tartışıldı. İzleyicilerin de fikir ve sorularıyla katıldığı eğlenceli panelde en çarpıcı soru bir babadan geldi:Neden bu kadar çok instagram annesi varken instagram babası yok!

Konuşmacılar arasında MomTalks’un fikir annesi, eğitimci-yazar Dr. Bahar Eriş,Oyuncu Anne” olarak tanınan yazar Şermin Yaşar; eğitimci-yazar Prof Dr. Sinan Canan; egitimpedia.com sitesinin kurucusu eğitimci Ali Koç; başarı uzmanı ve yazar Mümin Sekman; BeeO’nun kurucusu ve Türkiye’nin kadın girişimci ödüllü ilk ve tek yerli propolis üreticisi Aslı Elif Tanuğur; bebek hemşiresi Esra Ertuğrul; Güncel Anne bloğunun yaratıcısı çocuk doktoru ve beslenme uzmanı Elif Çakır; uyku uzmanı Seride Samurkaş; Manibux’ın Kurucusu Canan Bayrak, gazeteci ve sosyal medya danışmanı Nora Romi; anne-çocuk influencerları Merve İpek Öztürk ve Hassas Anne Ece Kumkale; Bebek Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hande Yuvakuran ve yazar Ayşen Aksakal gibi Türkiye’nin yakından takip ettiği isimler yer aldı.

 

Bu haberi paylaşmak ister misiniz? 🙂