Selçuk İnan’ın attığı frikik golüyle tekstilden beyaz eşyaya kadar birçok sektör 550 milyon dolarlık bir pazara kavuşacak.
Nuriye Doğru’nun haberine göre; UEFA’nın Türkiye’ye ödeyeceği bonus da 12 milyon eurodan 35 milyon euroya kadar çıkabiliyor.
Sponsorlar ne kadar ödüyor?
Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TTF) 57 milyon TL olan sponsorluk geliri, Euro 2016 vizesinin ardından 69 milyon TL’ye ulaşacak. Fransa’ya katılma hakkı elde ettiğimiz için Milli Takım sponsoru olan şirketler de TFF’ye 4 milyon dolara yakın ek para verecek. Sponsorların ödeyeceği bonus şirkete göre 100 bin dolar ile 1 milyon dolar arasında değişiyor. Toplam bonusun 4 milyon doları aşacağı hesaplanıyor.
ANA SPONSORLAR
Nike
Turkcell
Coca Cola
Mercedes-Benz
Ülker
THY
Kütahya Seramik
RESMİ TEDARİKÇİLER
Acıbadem
ARKO
CarrefourSA
Nacar
Opet
Sarar
Teknosa
Fransa bizi bekler!
Anasponsor
Türkiye'nin ilk 360° Sponsorluk Ajansı. Sponsor Nasıl Bulunur? hızlıca yardımcı olalım. Sponsorluk Raporunuzu hazırlayalım. Sponsorluk Dosyanızı oluşturalım.
Related posts
Ne Dilersen Dile
Kategorilerimiz
- Eğlence-Medya (83)
- Etkinlik (112)
- Fuar-Kongre-Konferans (150)
- Genel (124)
- Haber (475)
- Haftanın Gelişmeleri (439)
- İnfografikler (32)
- Kültür-Sanat (165)
- Özel (72)
- Sosyal Sorumluluk (23)
- Spor (1.789)