Türk Ekonomi Bankası (TEB) #anasponsor luğunda, Gençiz Fuarcılık ve İzmir Kuyumcular Odası tarafından gerçekleştirilen alyans, altın, mücevher, gümüş takı ve saat fuarı JEWEX 2016, 4-7 Şubat 2016 tarihleri arasında İzmir’de 7. kez ziyaretçilerle buluşacak.

18 ülkeden 90’ın üzerinde profesyonel katılımcıya ev sahipliği yapan JEWEX 2016’da TEB, Altın Kredisi, Taksitli Altın Kredisi, Altın/Pırlanta Tahsilat Sistemi, Milyem Kart, Kuyumcu Paket Sigortası gibi Altın Bankacılığı ürünlerini tanıtacak.

20 yıldır faaliyet gösterdiği Altın Bankacılığı alanında altın kredilerindeki lider banka konumunu sürdürerek hem kuyum sektörünün hem de bireysel müşterilerin beklentilerini karşılayan Türk Ekonomi Bankası (TEB), Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar merkezi Fuar İzmir’de 4-7 Şubat tarihlerinde arasında gerçekleştirilecek JEWEX 2016’nın ana sponsorluğunu üstleniyor.

Bu yıl 7. kez düzenlenen alyans, altın, mücevher, gümüş takı ve saat fuarı JEWEX 2016, 18 ülkeden 90’ı aşkın yerli ve yabancı firmaya ev sahipliği yapıyor. Türk gelinlik sektörünün tek ihtisas fuarı olan IF Wedding Fashion ile aynı dönemde Fuar İzmir’de gerçekleşecek Jewex 2016’nın iki fuarın bir arada yaratacağı sinerjiyle 10 binin üzerinde katılımcıyı bir araya getirmesi planlanıyor.

TEB Altın Bankacılığı ürünleri de fuarda tanıtılacak

Türkiye’nin dört bir yanından ve dünyadan altın ve gümüş takı imalatçıları ve toptancıları, pırlanta, değerli taşlar ve yarı değerli taş toptancıları, alyans imalatçılar ve toptancıları, sentetik taş toptancıları, saat firmaları, kuyum imalat makineleri imalat ve toptancıları olmak üzere önde gelen sektör temsilcilerinin ürün ve hizmetlerini sergileyeceği Jewex 2016, TEB’in Altın Bankacılığı ürün ve hizmetlerini de katılımcılarla buluşturacak.

Altın Kredisi, Taksitli Altın Kredisi, Altın/Pırlanta Tahsilat Sistemi, Milyem Kart ve Kuyumcu Paket Sigortası gibi ürünleri ile fuarda yer alan TEB adına görüşlerini paylaşan TEB Altın Bankacılığı Satış Direktörü Selami Erten, “Kuyum sektöründe düzenlenen fuarlar hem sektörün gelişimine büyük katkı sağlıyor hem de sektörün yeni pazarlara ulaşmasında önemli rol oynuyor. Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar merkezi Fuar İzmir’de gerçekleşen Jewex 2016’nın da yeni modeller ve son trendlerin tanıtılması noktasında çok önemli bir rol üstleneceğini düşünüyoruz. 20 yıldır Altın Bankacılığı alanında faaliyet gösteren ve altın kredilerinde sektör lideri konumunda yer alan bir banka olarak, Jewex gibi ana sponsorluğunu üstlendiğimiz fuarları ziyaretçilerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Bu haberi paylaş 🙂