Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Türk Girişimci ve iş Adamları Konfederasyonu (TURKONFED), Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) ve Cool Reklam iş birliğinde düzenlenen zirveye Kalyon Holding Ana Sponsor oldu.

İstanbul Ekonomi Zirvesi 5 Aralık 2019 Perşembe Günü Çırağan sarayında saat: 09.30’da başlayacak. Bu yıl 3.sü düzenlenen zirvede yerli ve yabancı iş adamları arasında 1 milyar dolar değerinde yatırım ve iş görüşmesi hedefleniyor.

Program açılış konuşmalarını Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci, Devlet Eski Bakanı Kürşad Tüzmen, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)Başkanı İsmail Gülle, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkan Yardımcısı Ali Avcı, Anadolu LPG Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Armutçu, Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Kalyoncu, İstanbul Ekonomi Zirvesi İcra Kurulu Başkanı Abdullah Değer yaptı.

Zirvede 11 ana sektörde düzenlenecek panellere İş dünyasının önde gelen isimleri konuşmacı olarak katılacak.