“Ferhangi Bir Yaşam” Belgeseli ENKA Sanat Sponsorluğunda Prömiyer Yapıyor
Türk tiyatrosunun unutulmaz ismi Ferhan Şensoy’un hayatını konu alan “Ferhangi Bir Yaşam” belgeseli, ENKA Sanat’ın sponsorluğunda hayata geçirildi. Yapımcılığını Porte Film’in üstlendiği belgesel, 5 Eylül’de ENKA Açıkhava Tiyatrosu’nda izleyiciyle buluşacak. Yönetmen koltuğunda Selçuk Metin, senaryoda Zeynep Miraç, görüntü yönetmenliğinde ise Emre Okur yer alıyor.
Beyoğlu’ndaki tarihi Ses-1885 Ortaoyuncular Tiyatrosu’nda çekilen belgeselde, Ferhan Şensoy’un kendi anlatımları ve son dönem röportajlarının yanı sıra yakın çevresinden ve sanat dünyasından birçok ismin görüşleri yer alıyor. Zeliha Berksoy, Okan Bayülgen, Metin Akpınar, Dikmen Gürün, Zuhal Olcay, Güven Kıraç, İlhan Şeşen, Burhan Şeşen, Gökhan Şeşen, Nejat Yavaşoğulları, Tolga Çevik ve Cem Özer gibi sanatçılar Şensoy’un hayatına dair tanıklıklarını paylaşıyor.
Belgesel, Şensoy’un tiyatro anlayışını, mizahi yaklaşımını, dünya görüşünü ve edebiyatçı kimliğini çok yönlü bir bakışla ele alıyor. ENKA Açıkhava Tiyatrosu’ndaki prömiyerin sanatseverlerden yoğun ilgi görmesi bekleniyor.
Anasponsor
Related posts
Ne Dilersen Dile
Kategorilerimiz
- Eğlence-Medya (83)
- Etkinlik (113)
- Fuar-Kongre-Konferans (151)
- Genel (126)
- Haber (477)
- Haftanın Gelişmeleri (478)
- İnfografikler (35)
- Kültür-Sanat (175)
- Özel (88)
- Sosyal Sorumluluk (26)
- Spor (1.886)