2013 yılından beri Küresel ortaklıklarına devam eden dünyanın en büyük uluslararası havayolu şirketi Emirates Havayolu ve  motor sporlarının zirvesi Formula 1®, ortaklıklarını yenilediklerini ve 2022 yılına kadar uzattıklarını belirttiler.

Emirates yenilenen sözleşme ile Avrupa, Asya, Avustralya, Kuzey Amerika ve Güney Amerika’daki FIA Formula One World Championship™ takvimi dahilindeki 15’ten fazla yarışta, genişletilmiş markalama ve müşteri aktivasyonunun yer almasının faydalarını görecek. Sözleşme ayrıca, Emirates’in, İspanya Grand Prix’i ve 20-22 Temmuz’dan itibaren Hockenheim’daki Almanya Grand Prix’inin Unvan Sponsorluğunu da içeriyor.

Emirates İdari Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlemler Başkanı Thierry Antinori konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “Destinasyon ağımızın küresel anlamda genişletilmesi ve yarışların gerçekleştiği şehirlerden, sporu destekleyen inovasyon ve teknolojiye olan odaklanma ile müşterilerimiz için ürün ve hizmetlerin geliştirilmesindeki yaklaşımımıza kadar, Emirates ve Formula 1 arasında, kusursuz bir uyum var. Formula 1’in küresel çekiciliği ayrıca, bizlere, birçoğu müşterimiz olan ve bu sporu takip eden milyonlarca hayranının tutkusunu da kazandırıyor dedi.

Formula 1 Ticari İşler bölümünün İdari Müdürü Sean Bratches  ortaklık ile ilgili “2013 yılından beri bu sporumuzun sadık bir dostu ve destekleyicisi olan Emirates ile uzun vadeli küresel ortaklığımızı yenilemekten dolayı memnuniyet duyuyoruz. Formula tarihinde yeni ve yenilikçi bir sayfa açtı ve Emirates gibi ünlü ve önde gelen bir firmayla bu yolculuğu ve heyecanı paylaştığımızdan dolayı mutluyuz” dedi.

 

Bu haberi paylaşmak ister misiniz? 🙂