İzmir 1.Amatör Lig ekiplerinden Buca Zaferspor, şampiyonluk yolunda ARES Tekstil LTD.ŞTİ firması ile ciddi bir sponsorluk anlaşması imzaladı. ARES Tekstil’in, Buca Zaferspor’a 1.500.000(Bir Buçuk Milyon) lira vereceği belirtildi.

Geçtiğimiz sezon grubunda birinci ve şampiyon olarak Play-Off’lara çıkan ve Süper Amatör Biletini kaybeden Buca Zaferspor, yeni sezona güçlü girme adına ciddi bir firmanın sponsorluk desteğini arkasına aldı.

Şampiyonluk ve uzun vadeli projelerini hayata geçirmek isteyen Buca Zaferspor, geçtiğimiz sezonda tesisleşme adına çalışma yaparken, İzmir’de 3 yıl önce kurdukları tekstil firması ile yurt dışında başarılı ürünlere imza atan Ares Tekstil ile yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Buca Zaferspor Kulüp Başkanı Orhan Yıldız, kardeşi Erhan Yıldız’ın sağladığı sponsorlukdesteğinden dolayı memnun olduğunu ifade etti.

Erhan Yıldız, “Amatör Kulüplere Tüm Firmalar Destek Olmalı”

Anlaşma sonrası konuşan ARES Tekstil LTD.ŞTİ Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yıldız, “Amacımız ve hedefimiz Amatör Spor Kulüpleri’ne destek olmak. Spor camiasının maddi anlamda çok sıkıntı çektiği bir dönemde, özellikle İzmir şirketlerinin bu tarz amatör kulüplere destek olmaları gerektiğini ve belli bir seviyeye yükselmelerini sağlamaktır. Biz firma olarak Amatör futbol kulübü olan Buca Zaferspor’a sponsor olduğumuz için mutluyuz. İnşallah Buca Zaferspor Kulübü bu sponsorluk anlaşması ile çok daha güzel yerlere gelecektir“dedi. Sözlerine söyle devam eden Erhan Yıldız, diğer İzmir firma sahiplerinin de bu tarz anlaşmalar yaparak İzmir’deki Amatör Kulüplere katkı sağlamalarının gerektiğini belirtti.

Orhan Yıldız, “Hedefimizi Büyüttük”

Orhan Yıldız, “Öncelikle ARES Tekstil LTD.ŞTİ Yönetim Kurulu Başkanı olan Erhan Yıldız ve ekibine teşekkür ediyorum. Erhan Yıldız’ın bu sene Buca Zafer’e destek olmak istemesi bizleri oldukça mutlu etti. Elbette aldığımı bu güzel destek sonrası ilk hedefimiz Süper Amatör Lige çıkmak olacaktır. İyi bir ekip kurup, kaliteli oyuncuları kadromuza dahil edeceğiz. Tesisleşme adına çalışmalarımıza hız verdik. Süper Amatör Lige çıktıktan sonra, BAL Ligi’ne çıkmak adına mücadelemizi vereceğiz. Bu sponsorluk anlaşması ile hedefimizi büyüttük. Nasipse Ramazan Bayramı’ndan sonra bir firma ile daha sponsorluk anlaşması yapacağız. Ayrıca yeni sezonda mücadele edecek olan tüm takımlara da başarılar diliyorum” dedi.

Ali Çalışkan, “Çalışmalarımıza Başladık”

Atılan imzalar sonrası Buca Zaferspor Kulübü Teknik Sorumlusu Ali Çalışkan, “Yapılan anlaşmalar sonrası çalışmalarımıza hemen başlayıp, önümüzdeki sezon takım kadrosuna hız vereceğiz. Sezon sonunda ise şampiyonluğu elde etmek adına elimizden gelenin en iyisini yapacağız. ARES Tekstil firmasına da sağladıkları sponsorluk anlaşması ve destekleri için teşekkür ediyoruz”dedi.

 

Bu haberi paylaşmak ister misiniz? 🙂