Zade Vital®, Konya’da bu sene 18’incisi düzenlenen Ulusal Halk Sağlığı Kongresi’nin ana sponsoru oldu. Türkiye’nin ilk besin destekleri markası olan Zade Vital®, kongre kapsamında Türkiye’nin dört bir yanından gelen halk sağlığı uzmanlarını ağırladı.

Türkiye’nin ilk besin destekleri markası olarak, Ege Üniversitesi İlaç Geliştirme ve Farmakokinetik Araştırma Uygulama Merkezi ARGEFAR ile işbirliği içinde, bugün 8 yıla ulaşan ürün AR&GE çalışması sonucu geliştirilen Zade Vital® Konya’ da düzenlenen Ulusal Halk Sağlığı Kongresi’nin ana sponsoru oldu.

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı ve Halk Sağlığı Uzmanları Derneği (HASUDER) işbirliği ile gerçekleştirilen kongre, 05-09 Ekim 2015 tarihleri arasında “Olağan Dışı Durumlar ve Halk Sağlığı” konu başlığı düzenlendi. Kongrede temel halk sağlığı, sağlık yönetimi, sağlık ekonomisi, sağlığın geliştirilmesi ve sağlık politikaları gibi sağlık sektörünü yakından ilgilendiren konu başlıkları tartışıldı.

Kongrede halk sağlığı uzmanlarını, halk sağlığı alanında yetişmekte olan öğrencileri, akademisyenleri, sağlık yöneticilerini, halk sağlığı ile ilgili alanlarda çalışan tüm sağlık profesyonellerini ağırlayan Zade Vital, ürünleri hakkında genel bilgi verdi.

ZADE VITAL HAKKINDA

Dünyanın önde gelen bitkisel sıvı yağ üreticilerinden olan Helvacızade tarafından, Türkiye’nin ilk besin desteği markası olarak üretilen Zade Vital®, Ege Üniversitesi İlaç Geliştirme ve Farmakokinetik Araştırma Uygulama Merkezi ARGEFAR işbirliğiyle geliştirildi. 2 yıl boyunca stabilite analizleri ARGEFAR tarafından yapılarak tüm ürünlerin kalitesi test edildi. İleri teknolojisi ve 60 kişilik bilim grubu ile çalışmalarına devam eden Helvacızade aralarında aspir, ceviz, çörek otu, kabak çekirdeği, keten tohumu, nar çekirdeği, rüşeym, üzüm çekirdeği, ısırgan tohumu, susam, haşhaş gibi Türkiye’nin değerli bitki, meyve ve tohumlarını soğuk pres yöntemiyle dünya standartlarında bir besin desteği haline getirdi. Türkiye genelinde 77 ilde, 5.000’i aşkın eczanede satışa sunulan Zade Vital® ile ilgili detaylı bilgi için; www.zadevital.com internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bu haberi paylaşmak isterseniz sizi tutmayız 🙂