Türk Ekonomi Bankası; Media Cat, Reklamcılar Vakfı ve Reklamcılar Derneği işbirliğinde düzenlenecek olan Cannes Young Lions (Genç Aslanlar) Türkiye Yarışması’na sponsor oldu. TEB sosyal medya hesapları üzerinden sponsor oldukları yarışmada PR – Media – Digital – Film başlıklı kategorilerde yarışacak olan kişilere başarılar diledi. Cannes Genç Aslanlar Yarışması seçmeleri 20 Mayıs – 24 Mayıs 2019 tarihleri arasında yapıldı. Yarışmanın kazananları her yıl Fransa’da düzenlenen reklamcılık festivali olarak bilinen Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali’nde yarışacaklar. Festival reklamcılık sektörünün en değerli ödüllerinin dağıtılmasıyla tanınıyor.

TEB Genç Aslanlara Sponsor Oldu

Türk Ekonomi Bankası’nın sponsor olduğu Genç Aslanlar Türkiye Yarışması 30 yaşın altında olan pazarlama iletişimi alanındaki profesyonelleri ilgilendiriyor. Yarışmanın Türkiye temsilciliğini Media Cat üstleniyor. Media Cat aynı zamanda TEB’in sosyal medya ve dijital iletişim çalışmalarını yürütüyor. Cannes Genç Aslanlar Türkiye’ye destek veren birçok sponsorun arasında TEB de yer alıyor. Yarışmaya 4 farklı kategoride başvuru yapıldı ve kazananlar belirlendi. Yarışma başvuruları bu yıl 17 Mayıs tarihinde sona erdi. 20 Mayıs – 24 Mayıs tarihleri arasında da elemeler yapıldı.

Kazananlar Fransa’da Yarışacaklar

Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali bu yıl 17 Haziran – 22 Haziran 2019 tarihleri arasında Fransa’nın Cannes kentine düzenlenecek. Genç Aslanlar Türkiye kazananları bu festivalde Young Lions seçmelerini yarışma fırsatı kazanacaklar. TEB sponsorluğunda düzenlenen Genç Aslanlar Türkiye yarışmasının kazananları belli oldu.