Bu hafta sizin için 16 adet spor ve 4 adet etkinlik, kültür – sanat başlıklarında olmak üzere toplamda 20 tane sponsorluk haberini derledik.

Spor Toto Süper Lig 19 Ağustos’ta başladı. Merak edenler için tüm takımların ve ligin sponsorlukları hakkında bir infografik hazırladık. 2016-2017 Spor Toto Süper Lig – Turgay Şeren Sezonu için hazırladığımız detaylı infografiği blogumuzda inceleyebilirsiniz. Ayrıca 5 büyük takımın sponsorluk gelirlerinin yer aldığı ikinci bir inforgrafiğe de şuraya tıklayarak erişebilirsiniz.

Spor

 

  • Bursaspor’un 2016-2017 sezonunda forma şort sponsoru BTG İnşaat oldu; 500 bin TL + KDV alacak. Erikli sponsorluğundan ise 650 bin TL + KDV alacak.

 

  • Alanyaspor Kulübü ile akaryakıt firması Aytemiz arasında 1 yıllık isim sponsorluğu sözleşmesi imzalanacak.
  • THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı: “Ses getiren uluslararası sponsorlukları tasarruf gereği yavaşlatıyoruz.”

 

  • KTFF ve Başman Group, 2016–17 futbol sezonu resmi maç topu sponsorluk anlaşmasını imzaladı.

 

  • Turkcell‘in isim sponsoru olduğu Gelibolu Maratonu’nun ikincisi bu yıl 2 Ekim 2016 Pazar günü gerçekleştirilecek.

 

  • Turkish Airlines World Golf Cup 2016, Titanic Hotels’in #anasponsor luğunda düzenlenecek.

 

  • Geleneksel spor dallarının tanıtılmasını sağlayan EtnoSpor Festivali‘nin sponsoru Ulusoy.

 

  • Vestel Venüs, hem Sultanlar Ligi‘ne isim sponsoru oldu hem de Erkek Voleybol Milli Takımı‘nın #anasponsor u oldu.

 

  • Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam, Lenovo sponsorluğunda düzenlediği Lenovo Wolfteam Ligi sonuçlandı.

 

  • Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, masa tenisi branşı için Atış Yapı’yla sponsorluk anlaşmasına vardı.

 

 

  • Kaleci Petr Cech, Puma ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

 

  • Dünyaca ünlü atlet Usain Bolt, Telekomünikasyon şirketi Digicel ile ömür boyu sponsorluk anlaşması imzaladı.

 

  • ERA Kolejleri, 29 Mart’ta 82.000 km’lik Türkiye turuna çıkacak bisiklet sporcusu Meriç Şehit‘e sponsor oldu.

 

  • Speedo, ABD’li olimpiyat yüzücüsü olaylı atlet Ryan Lochte’nin sponsorluk anlaşmasını iptal ettiğini duyurdu.

Etkinlik, Kültür-Sanat

 

  • Engelliler yararına düzenlenecek Furat Emir Konseri, Fiba Tarım sponsorluğunda 31 Ağustos’ta gerçekleşecek.

 

  • Folkart Yapı sponsorluğunda düzenlenecek İEF, sokak topluluklarının gösteri, müzik ve ışık oyunlarıyla şenlenecek.

 

  • Kral Medya sponsorluğunda Alpay ve Işın Karaca’nın “Sessiz Kalma” albümü 25 Ağustos’ta müzik marketlerde.

 

Bu haberleri hemen aşağıdaki butonları kullanarak sosyal medyanızda paylaşabilir, arkadaşlarınızın da haberdar olmalarını sağlayabilirsiniz. 😀

Ayda sadece 1 kez mail attığımız, sizi sıkmadığımız mail bültenimize kayıt olarak ücretsiz sunduğumuz sponsorluk bilgi içeriklerine ve ebooklara ulaşabilirsiniz.