Bu hafta sizin için 14 adet spor ve 13 adet etkinlik, kültür – sanat başlıklarında olmak üzere toplamda 27 tane sponsorluk haberini derledik.
Spor
- Galatasaray ile GSYİAD arasında iş birliği anlaşması imzalandı.
- Vodafone FreeZone, şampiyonluk ligi isim sponsorluğunu 1 yıl daha uzattı.
- Pasifik İnşaat, Ankaragücü’nün forma kol ve forma şort sponsoru oldu.
- QNB Finansbank Private Banking‘in sponsor olduğu İstanbul Seniors Cup 11. kez gerçekleştirildi.
- “İstanbul’u Koşuyorum” Kadınlar Günü etabı, Vodafone sponsorluğunda koşuldu.
- Vodafone, Espor yatırımlarına devam ediyor. League of Legends‘ın Türkiye ligi isim sponsorluğu Vodafone tarafından bir yıl daha uzatıldı.
- Renault, DP World ile ana sponsorluk anlaşması imzaladı ve bu kapsamda hem ön hem de arka kanatta şirket logoları yer alacak.
- Renault, takımın sponsoru Eurodatacar‘la yeni bir anlaşma imzaladığını duyurdu.
- McLaren Racing, bugün 2020 Formula 1 sezonu için Buzz & Co ile yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladığını açıkladı.
- Teknofest kapsamında, STM ve THY sponsorluğunda düzenlenen World Drone Cup, Londra’da ”En İyi Spor Etkinliği” ödülünü kazandı.
- Ankara’da yer alan voleybol takımlarından Solhan Spor Kulübü ana sponsoru olan Ziver İnşaat‘a ve yöneticilerine yarı final müsabakaları öncesi teşekkürlerini iletti.
- Eskişehir Müteşebbis İş Adamları Derneği (ESMİAD), Kadınlar 3. Ligi 4. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Çamlıcaspor’un forma sponsoru oldu.
-
TurkiyeTriatlon ve Jordanred Sportswear arasında 3 yıldır sürmekte olan sponsorluk sözleşmesi ve işbirliğinin 2020 sezonunda da güçlenerek devam etmesi konusunda anlaşmaya vardığını açıkladı.
- Bandırmaspor Kulübü ile Süt Kapımda firması arasında ürün sponsorluğu sözleşmesi imzalandı.
Kültür-Sanat / Etkinlik
- Intercity, Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin ana sponsoru oldu.
- Yapı Kredi, GastroEkonomi Zirvesi’nin ana sponsoru oldu.
- Burgan Bank, Turkcell Platinum İstanbul Night Flight konserler serisine geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sponsor olmaya devam ediyor.
- Akbank, “İhracatın Yıldızları- Türkiye’nin Gizli Şampiyonları” yarışmasının ana sponsoru oldu.
- BİREVİM, Sosyal Finans Zirvesi’nin sponsoru oldu.
- “Teknoloji Zirvesi” ve “e-Spor ve Oyun Teknolojileri Zirvesi” olmak üzere iki farklı zirveye ev sahipliği yapacak olan Tech Summit 2020, Türkiye İş Bankası ana sponsorluğunda 20-21-22 Mart tarihlerinde Koç Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.
- Satrancın usta kadınlarının mücadele ettiği “Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası” 8 Mart 2020 tarihinde düzenlenen ödül töreninin ardından sona erdi.
- 2013 yılından bu yana ulaşılabilir sanat alternatifi olarak yola çıkan ve her yıl yeni sanatçıların üretimleriyle gelişen, son altı yıldır Akkök Holding ana sponsorluğunda düzenlenen Mamut Art 2020, bu yıl 1-5 Nisan tarihleri arasında Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek.
- Nef, Özge Günaydın’ın ‘Rhinos Back in Town’ isimli sergisine sponsor oldu.
- Kız çocuklarına cesaret ve ilham vermesi için hazırlanan Yaratan ve İlham Veren Kadınlar Sergisi, Nef ana sponsorluğunda açıldı. Sergi 17 Mart’a kadar İstinye Park Meydan’da ziyaret edilebilecek.
- Teknoloji, yazılım, girişimcilik ve bilim dünyasından başarılı 4 kadın konuşmacının sahne alacağı Women Techmakers IWD Denizli’20, 14 Mart’ta Google etkinlik sponsorluğunda İnci Class Hotel’de gerçekleşti.
- Buderus Türkiye, Ankara’da düzenlenen ve sertifikalı tesisat firmalarından uzmanların katıldığı 5. İç Tesisat Buluşması’nda ana sponsor olarak yer aldı.
- Medical Park İzmir sponsorluğunda 12 Mart 2020’de düzenlenen olan #KentSöyleşileri’ne İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Psikiyatr Prof. Dr. Mehmet Z. Sungur ve Ressam Prof. Dr. Devrim Erbil konuk oldu.
Bu haberleri hemen aşağıdaki butonları kullanarak sosyal medyanızda paylaşabilir, arkadaşlarınızın da haberdar olmalarını sağlayabilirsiniz.
Ayda sadece 1 kez mail attığımız, sizi sıkmadığımız mail bültenimize kayıt olarak ücretsiz sunduğumuz sponsorluk bilgi içeriklerine ve ebooklara ulaşabilirsiniz. Mail bülteni nerede mi? Merak etmeyin o sizi bulacaktır. 🙂
#Akbank
#Akkok Holding
#birevim
#Buderus Türkiye
#Burgan Bank
#Buzz & Co
#DP World
#ESMİAD
#Eurodatacar
#galatasaray
#Google
#GSYİAD
#Intercity
#Jordanred Sportswear
#Medical Park İzmir
#NEF
#Pasifik İnşaat
#QNB Finansbank Private Banking
#Renault
#Süt Kapımda
#thy
#Türkiye İş Bankası
#Vodafone
#Vodafone FreeZone
#Yapı Kredi
#Ziver İnşaat
Anasponsor
Türkiye'nin ilk 360° Sponsorluk Ajansı. Sponsor Nasıl Bulunur? hızlıca yardımcı olalım. Sponsorluk Raporunuzu hazırlayalım. Sponsorluk Dosyanızı oluşturalım.
Related posts
Ne Dilersen Dile
Kategorilerimiz
- Eğlence-Medya (83)
- Etkinlik (112)
- Fuar-Kongre-Konferans (150)
- Genel (124)
- Haber (475)
- Haftanın Gelişmeleri (439)
- İnfografikler (32)
- Kültür-Sanat (165)
- Özel (72)
- Sosyal Sorumluluk (23)
- Spor (1.791)