Türkiye Şampiyonu, Avrupa Şampiyonu, Dünya Şampiyonu genç Sporcuları bünyesinde bulunduran Çağrı KIZIL Taekwondo Okulları ile Orka Holding şirketlerinden Damat Tween arasında resmi giyim sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Kulübün Kurucusu ve Baş Antrenörü Çağrı Kızıl: “Dünya Modasının önde gelen kuruluşlarından “Orka Holding” bünyesindeki “Damat Tween” ile Resmi Sponsorluk anlaşması yaptığını bildirmekten gurur duyuyoruz. Türkiye Şampiyonu, Avrupa Şampiyonu, Dünya Şampiyonu genç Sporcuları bünyesinde bulunduran Kulübümüzün sporcularına ve antrenörlerine “Giyim Sponsorluğunu” yapacak olan Damat Tween markasınının Kurucusu ve Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Süleyman Orakçıoğlu’na teşekkür ediyor, desteklerinin başarılarımıza ivme katacağına yürekten inanıyoruz. Türkiye Şampiyonu, Avrupa Şampiyonu, Dünya Şampiyonu genç Sporcuları bünyesinde bulunduran Kulübümüzün sporcularına ve antrenörlerine  “Giyim Sponsorluğunu” yapacak olan  Damat Tween markasınının Kurucusu ve Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Süleyman Orakçıoğlu’na teşekkür ediyor, desteklerinin başarılarımıza ivme katacağına yürekten inanıyoruz.” dedi.

Avrupa Kulüpler Şampiyonluğu bulunan Çağrı KIZIL Spor Kulübü öğrencileri son olarak Arnavutluk’da Düzenlenen Dünya Başkanlık Kupası Taekwondo Şampiyonasında 2000e yakın sporcu ve 50’den fazla ülke arasında Gençler Kategorisinde aldığı 5 madalya İle birlikte Dünyanın en başarılı Kulüpleri arasında zirve de yerini aldı.