TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor, Bandırma Özel Royal Hastanesi ile isim sponsorluğu sözleşmesini 1 yıllığına  yeniledi.

Hastanenin toplantı salonunda düzenlenen imza törenine, Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez ve yönetim kurulu üyeleri, Bandırma Özel Royal Hastanesi Yönetim Kurulu Eş Başkanları Op. Dr. Ercan Sevinç ile Op. Dr. Gürsel Kurt katıldı.

Bandırma Özel Royal Hastanesinin geçen yıl da isim sponsoru olduğunu hatırlatan Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, “Bandırma Özel Royal Hastanesi, geçen seneki ilk sponsorluğun rakamsal kısmını yüzde 85 oranında artırdı. Pandemi döneminde o kadar zorluklar yaşamalarına rağmen dedikleri şu oldu; Bandırmaspor bize çok büyük bir mutluluk yaşattı. Bu, pandemide çok büyük moral verdi. Biz de bu göstermiş oldukları destekten dolayı da 3 çalışacaksak 5 çalışacağız. Onları bir dost, bir aile olarak görüyoruz. Bandırmaspor’a hayırlı olsun.” diye konuştu.

Bandırma Özel Royal Hastanesi Yönetim Kurulu Eş Başkanı Op. Dr. Ercan Sevinç, Royal Hastanesi ailesi olarak bu yıl da Bandırmaspor’un yanında olmaya karar verdiklerini belirterek, “Bizim için hiç zor bir karar olmadı çünkü biz Bandırmaspor’u, Bandırmalıları çok seviyoruz. Başkanımızın olduğu yerde her zaman varız. Mutluyuz, huzurluyuz. İnşallah hedeflerimize ulaşmaya çalışırız.” ifadelerini kullandı.

Op. Dr. Gürsel Kurt ise Royal Hastanesi olarak Bandırmaspor’a isim sponsoru olmaktan gurur duyduklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından sponsorluk sözleşmesini imzalayan taraflar, pasta keserek anlaşmayı kutladı.