Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi, 1. Girne Maratonu’na, gün boyunca sağlayacağı ambulans hizmeti ile destek sponsoru oldu.

Girne Belediyesi ve EGAD danışmanlık tarafından Kuzey Kıbrıs Turkcell’in isim sponsorluğunda 8 Nisan 2018 tarihinde düzenlenecek  ve geliri Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na bağışlanacak Turkcell 1. Girne Maratonu ile ilgili  Grand Pasha Otel’de bir basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında, Seni hiç tanımasam da, senin için koşuyorum sloganıyla  düzenlenecek maratonun geliri Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na bağışlanacak. 8 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilecek maratona katılım için tüm halka çağrı yapıldı.

Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof Dr. Nail Bulakbaşı, bu kadar geniş çapta düzenlenen maraton etkinliği ile sağlıklı bir yaşamın ön koşulu olan sportif etkinliklere dikkat çekilmesinin önemine işaret ederek bunun yanında sosyal sorumluluk açısından farkındalık yaratan bu etkinlik ile maddi ve manevi olarak bu alanda gönüllü çalışan bir vakfa destek verilmesinin de çok değerli bir çaba olduğunu kaydetti. Prof. Dr. Bulakbaşı, Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi olarak böylesi özel bir etkinliğe destek sponsoru olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

 

Bu haberi paylaşmak ister misiniz? 🙂