AKRA Hotel, Corendon Airlines, Fraport TAV Antalya Airport ve Diana Travel firmalarının sponsorluğunda 20-23 Şubat tarihleri arasında bu yıl 3’ncüsü gerçekleştirilecek Tour Of Antalya Bisiklet yarışları tanıtım toplantısı yapıldı. Ana teması ‘Antalya’nın Doğal Güzellikleri‘ olacak yarışlara 23 ülkeden 29 takım ve 174 bisikletçi katılacak.

Antalya Vali Yardımcısı Nurettin Ateş: “Tour of Antalya yarışlarında hedeflerimiz çok büyük. Öncelikli hedefimiz, Tour of Antalya’yı kendi kategorisindeki yarışların en önemlilerinden biri haline getirmek. Kent olarak bu yarışı daha da fazla desteklemeliyiz. 23 ülkeden takımların katılacağı yarışlar Antalya’nın tanıtımı için çok önemli bir etkinlik. Yarışmaya katılan ülkeler, turistik olarak Antalya’ya büyük ilgi gösteren ülkeler.” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek: ”Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak bu organizasyonların bir parçası olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Her yıl, bir önceki yıldan daha ileriye gidiyoruz. Antalyalıları yarışları izlemeye davet ediyoruz” dedi.

AKRA Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Barut: ”AKRA Hotels olarak vizyon projemiz olan Tour of Antalya’nın istikrarlı gelişimi sebebiyle çok mutluyuz. Antalya’yı bir bisiklet destinasyonu yapma hedefimizden ayrılmadık ve bu yolda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Tour of Antalya, bir anlamda AKRA Hotels olarak şehrimize ve halkımıza bir hediyemiz. Antalya, bölgenin en önemli bisiklet merkezlerinden biri olmaya devam edecek.”

Bu haberi paylaşmak ister misiniz?