Yeni Çeltek İşletmesinin Genel Müdürü Osman Coşkun sahaya gelip Bakıcılar Lökspor-Boğazlıyan Sağlıkspor takımlarının futbolcularının nezdinde tüm takımlara başarı diledi.

Yozgat 2’inci Amatör Küme Futbol Lig’inde heyecan devam ederken, lige sponsor olan Yeni Çeltek İşletmesi’nin Genel Müdürü Osman Coşkun da sahaya geldi, Bakıcılar Lökspor-Boğazlıyan Sağlıkspor takımlarının futbolcularının nezdinde tüm takımlara başarı diledi.

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun, Yozgat’ta her zaman spora destek olacaklarını belirerek, “Takımlarımızın başarısı Yozgat’ın ve bütün ülkenin başarısıdır. Biz bu sene de inşallah sponsor olup takımlarımıza destek olacağız. Biz özellikle gençlerin spor ile ilgilenmesini istiyoruz.Bu dönem sporun daha da önemli olduğunu düşünüyorum, sağlıklı ve başarılı bir spor diliyorum. Yozgat inşallah hak ettiği yerde olacaktır. Bütün takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Hakan Bektaş da desteklerinden dolayı Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Coşkun’a teşekkür ederek, “Genel müdürümüz Osman Coşkun, her zaman Yozgat’ta spora destek vermiş ve vermeye devam etmektedir, kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Haberler.com