Sepaş Enerji sponsorluğunda Kocaeli’ne getirilen ve 1700’lü yıllardan günümüze oyuncak tarihinin en gözde örneklerinin sergilendiği Sunay Akın Oyuncak Müzesi Sergisi kent tarafından büyük ilgi gördü. Symbol AVM’de sergilenen oyuncaklar yediden yetmişe herkesin ilgisini çekti, sergiyi 10 günde 235 bin kişi ziyaret etti.

Sepaş Enerji Genel Müdürü Ondrej Safar serginin bu kadar çok ziyaretçiye ulaşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biz Kocaeli’nde görevli perakende satış şirketi olmanın ötesinde kente faydamız dokunacak projelerde de yer almak istiyoruz. Kocaelililerle böyle güzel etkinliklerle bir araya gelmek çok güzel. Önümüzdeki yıl da çeşitli etkinliklerle Sepaş Enerji adını çok yerde göreceksiniz” dedi.

İlk uzay temalı oyuncaklardan, Almanya’da ortaya çıkan bebek evlerine kadar farklı oyuncaklar büyük küçük tüm vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Oyuncak Müzesi Sergisi’nde yer alan ‘’Türk Malı’’ oyuncaklar da hatıralarda derin izler bırakan örnekleriyle ziyaretçilerini nostaljik bir yolculuğa çıkardı.

Bu haberi paylaşmak ister misiniz? 🙂