Türkiye’nin kültür sanat yaşamının gelişmesine uzun yıllardır destek veren Mercedes-Benz Türk, Zorlu PSM’nin otomotiv sponsorluğunu üstleniyor.

Şirket aynı zamanda her yıl dört önemli etkinliğin de ana sponsorluğunu yapacak.

30 yıldır İstanbul Müzik Festivali’ne ve 10 yıldır Ankara Müzik Festivali’ne aralıksız destek veren Mercedes-Benz Türk, şimdi de İstanbul’un en önemli sahne sanatları ve çağdaş sanat platformlarından biri olan Zorlu Performans Sanatları Merkezi (PSM) ile otomotiv sponsoru olarak el sıkıştı. 1 Nisan 2016 itibariyle başlayan sponsorluk, 31 Ocak 2018 tarihine kadar devam edecek.

Zorlu PSM ziyaretçilerini merdivenlerde ilk olarak GLE Coupé karşılayacak

Sponsorluk kapsamında her yıl dört farklı Mercedes-Benz otomobil Zorlu PSM ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak. Bu yıl içerisinde sergilenecek araçlardan ilki, coupé araçların sportif ve dinamik tasarımı ile SUV araçların güçlü, çarpıcı ve çok yönlü özeliklerini bir araya getiren Mercedes-Benz GLE Coupé olacak. Türkiye’de Eylül 2015 itibariyle satışına başlanan Mercedes-Benz GLE Coupé, Zorlu PSM ziyaretçilerini özel sergileme alanında karşılayacak.

Sponsorluk kapsamında Mercedes-Benz misafirleri için etkinlik öncesinde konfor içinde bekleyebilecekleri özel bir lounge da oluşturulacak.

İlk etkinlik sponsorluğu Yüzük Kardeşliği’ne

Mercedes-Benz Türk otomotiv sponsorluğu yanısıra her yıl Zorlu PSM’de gerçekleşecek dört büyük sanatsal etkinliğin #anasponsor luğunu da üstlenecek. Bunlardan ilki, 2-3 Nisan 2016 tarihlerinde dev ekranın önünde 100 kişilik koro ekibi ve 86 kişilik Filarmonia İstanbulOrkestrası ile bir müzik şölenine dönüşecek Lord of The Rings in Concert “The Fellowship of The Ring” etkinliği olacak.

Bu haberi paylaşmak istersen seni tutamayız 🙂