Türkerler Holding tarafından İzmir’de geliştirilen Mahall Bomonti İzmir karma projesi, Göztepe Spor Kulübü’nün forma göğüs sponsorluğunu 2018-2019 sezonunda da devam ettirecek. Türkerler geçtiğimiz 2 sezonda da Göztepe’nin sponsoruydu.
İmza törenine Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, futbolcular ve efsane kadrodan isimler katıldı.
Başkan Mehmet Sepil, “Çok önemli bir görevimiz var. Çünkü İzmir’i Süper Lig’de temsil ediyoruz. Futbolda şehrin öncüsü konumundayız. Önce İzmir takımı olduk. Şimdi Türkiye takımı olmalıyız. Sonraki aşama ise uluslararası arenada yer almak. Kalpten söylüyorum ki bunu başaracağız. Belki İstanbul takımları kadar paramız yok ancak bu farkı kapatacağız. Stadımızın bitmesiyle daha başarılı bir Göztepe olacak. Bu yolda Mahall Bomonti ve Türkerler Holding’in desteği çok önemli. İşbirliğimiz çok önemli bir proje. Bunun uzun süre süreceğine inanıyorum” dedi.
Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, “Göztepe’nin Süper Lig’de yakaladığı başarıyla gurur duyuyoruz. 2 sene önce burada imzaladığımız sponsorluk anlaşması takımımıza şans getirdi ve Göztepe, Süper Lig’e çıktı. Stadyum inşaatı bitince çok daha başarılı bir Göztepe göreceğiz. Bu yolda Mahall Bomonti ve Türkerler Holding’in desteği çok önemli. Bu işbirliğinin uzun yıllar süreceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Bu haberi paylaşmak ister misiniz?
Anasponsor
Related posts
Ne Dilersen Dile
Kategorilerimiz
- Eğlence-Medya (83)
- Etkinlik (112)
- Fuar-Kongre-Konferans (150)
- Genel (124)
- Haber (475)
- Haftanın Gelişmeleri (439)
- İnfografikler (32)
- Kültür-Sanat (165)
- Özel (72)
- Sosyal Sorumluluk (23)
- Spor (1.789)