Dijital pazarlama uzmanı, marka yöneticisi ve yazar Mürsel Ferhat Sağlam’ın 6 Mayıs 2017 tarihindeki Stratejik Marka Yönetimi temalı konferansı EOfis sponsorluğunda gerçekleşecek.

 

Nisan 2017’de raflardaki yerini alan Mürsel Ferhat Sağlam’ın son çıkan kitabı Stratejik Marka Yönetimi ile aynı ismi taşıyan “Stratejik Marka Yönetimi” adlı konferans, EOfis sponsorluğunda, EOfis Pol Center Plaza‘da 6 Mayıs’ta gerçekleşecek. Stratejik marka yönetimi temalı bu konferansın içeriğini büyük oranda Mürsel Ferhat Sağlam’ın, Stratejik Marka Yönetimi kitabındaki başlıklar oluşturmaktadır.

eOfis sponsorluğundaki bu etkinliğe sınırlı sayıda katılımcı kabul edilecek, diğer bir ifadeyle kontenjan sınırlı bu nedenle de etkinliğe katılmak için etkinlik afişinde yer alan iletişim numarasından (Whatsapp iletişim: 0507 588 64 84) katılımcıların etkinlik öncesi kesinlikle kayıt yaptırması gerekiyor. Etkinliğe katılanlar, eğer isterlerse Mürsel Ferhat Sağlam‘ın Raygan, Günübirlik Sonsuzluk ve Stratejik Marka Yönetimi kitaplarından oluşan seti satın alabileceklerdir. Bu seti almak isteyen katılımcılar önceden belirtmek zorundadır. Setin bedeli ise 50 TL’dir. Stratejik Marka Yönetimi temalı bu etkinliğe hem ajans hem de marka tarafında çalışan sektör profesyonellerinin yanı sıra reklam, pazarlama, iletişim, yeni medya, halkla ilişkiler vs. bölümlerinde akademik kariyerini sürdüren önlisans, lisans ve lisansüstü öğrencileri veya marka yönetimi alanında kendini geliştirmek isteyen herkes katılabilir.

Etkinliğe dair daha detaylı bilgi almak için aşağıda yer alan bilgileri ve afişi inceleyebilir veya Mürsel Ferhat Sağlam’a Twitter ve Linkedin aracılığıyla direkt ulaşarak etkinlik hakkında merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Etkinlik Hakkında Detaylar

Konusu: Stratejik Marka Yönetimi

Konuşmacı: Mürsel Ferhat Sağlam

Ücret: Etkinlik ücretsizdir. (Kitap setini almak isteyen katılımcılar 50 TL ödemek zorundadırlar)

Kontenjan: 50 kişi

Tarih: 06.05.2017

Saat: 14:00 – 16:00

Zorunlu Kayıt: 05075886484 (Whatsapp üzerinden iletişime geçilmesi gerekmektedir)

Mekan: EOfis Pol Center Plaza

Adres:  Esentepe Mah. Ecza Sk. Pol Center Çarşı Apt. No: 4 / 1 Şişli / İstanbul (Kanyon AVM yanında)

NOT: Kayıt için son tarih 28.04.2017’dir.